Putni nalozi – besplatni i sigurni na Internetu


Putni nalozi na Internetu – Besplatni i sigurni – Putni.biz
Što je to Putni.biz?
Putni.biz je besplatna i sigurna internetska aplikacija tj. web servis za putne naloge. Omogućuje jednostavno evidentiranje i obrađivanje, čak i složenih putnih naloga bilo koje hrvatske tvrtke! Dostupna je od svukud i to 24 sata na dan, 365 dana u godini.A jesmo li Vam rekli da je Putni.biz besplatan za Vas?
Treba li Vama Putni.biz?
Odgovor je vrlo jednostavan – što ste manja tvrtka i što više putujete – Putni.biz je više za Vas!

 

Kako radi Putni.biz – servis za putne naloge?

Servis Putni.biz je namijenjen jednom korisniku za unos putnih naloga, automatsko obračunavanje troškova, ispis na printer (prije i poslije puta; knjiga putnih naloga), pregled i ažuriranje podataka s putnog naloga (prije ili nakon puta, arhivirani ili stornirani putni nalozi, knjiga putnih naloga), te statističku obradu.

Servis Putni.biz sadrži niz alata za pomoć u radu kao što su predlošci (ako jedna osoba često putuje na jednu ili više lokacija), pregled statistike (koliko često putujete u pojedini grad, koliko se troši po pojedinom putovanju i slično), te inteligentni sustav pohrane relacija i udaljenosti (npr. Zagreb-Rijeka). Također, možete unositi različite dnevnice od minimalno propisanih, birati prijevozna sredstva i dr.

Putni.biz je jedinstvena aplikacija za putne naloge u Hrvatskoj jer je besplatna čime pomažemo mlade poduzetnike prilikom pokretanja svog biznisa kada im je svaki trošak previše, pa tako i kupovina čak i jeftinije aplikacije za putne naloge.

Putni.biz je kvalitetan softver, podaci korisnika su višestruko zaštičeni u sustavu (dnevni backup, https protokol). Aplikaciju ne morate instalirati na računalo jer je dostupna od bilo kuda te se ne morate brinuti da će ju “napasti računalni virusi”.

Također, ako Vam postojeći softver za putne naloge stvara probleme, ako Vas je iscrpilo mukotrpno objašnjavanje programeru što NE radi, ako Vaša aplikacija nije usaglašena sa Zakonom RH – samo pređite na Putni.biz i zaboravite na mnoge dosadašnje brige oko putnih naloga!

Oglasi

2 komentara so far
Komentiraj

Da li se pomoću putnih naloga moža pratiti lokovožnja? Također, zanima me jel putni nalog u aplikaciji može biti storniran?

Komentar autora/ice Putni.biz

Na sva Vaša pitanja odgovor je – DA!

Komentar autora/ice Putni.biz
Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s%d bloggers like this: