Putni nalozi – besplatni i sigurni na Internetu


About Putni.biz

Čemu služi Putni.biz? Molim, ukratko.

Putni.biz je internetski tj. web 2.0 servis za upravljanje evidencijom putnih naloga malih i srednjih tvrtki u Republici Hrvatskoj. Putni.biz pruža i još niz sitnih detalja koji Vam olakšavaju rad, ali ako i njih ovdje počnemo nabrajati onda više ovaj odgovor neće biti “ukratko”. 🙂

Što još može Putni.biz?

Servis Putni.biz je namijenjen jednom korisniku za unos putnih naloga, automatsko obračunavanje troškova, ispis na printer (prije i poslije poslovnog puta; knjiga putnih naloga), pregled i ažuriranje podataka s putnog naloga (prije ili nakon puta, arhivirani ili stornirani putni nalozi, knjiga putnih naloga), te statističku obradu. Servis Putni.biz sadrži niz alata za pomoć u upravljanju putnih naloga kao što su predlošci (ako jedna osoba često putuje na jednu ili više lokacija), pregled statistike (koliko često putujete u pojedini grad, koliko se troši po pojedinom putovanju i slično), te inteligentni sustav pohrane relacija i udaljenosti (npr. Zagreb-Rijeka). Također, možete unositi različite dnevnice od minimalno propisanih, birati prijevozna sredstva i dr.

Po čemu se Putni.biz razlikuje od konkurencije?

Putni.biz nema prave konkurencije jer je to prvi javni web servis za vođenje putnih naloga, te je u besplatan za upotrebu. Važno je znati da nitko drugi ne nudi ovakvu uslugu u Hrvatskoj! Putni.biz je po tome jedinstven! Zato ne tražite ovako nešto drugdje.

Jel’ Putni.biz doslovno besplatan?

Da. Ili ako baš želite – cijena mjesečne uporabe servisa Putni.biz paušalno se naplaćuje – 0 (nula) kuna! Zbog toga je jedinstven na hrvatskom tržištu jer svi ostali programi se plaćaju ili jednokratno ili mjesečno ili godišnje. Putni.biz se neće financirati na taj način.

Kako će se financirati Putni.biz?

Putni.biz će se financirati od marketinga. Npr. reklamiranja knjigovodstvenih servisa i drugih tvrtki putem banner-a (reklama na vrhu svake stranice). Možda se i Vi poželite marketirati na servisu Putni.biz. Više o tome pročitajte na stranicama od odjela marketinga.

Koliko je aplikacija Putni.biz sigurna od virusa?

Aplikaciju ne morate instalirati i ne morate se brinuti da će ju “napasti virusi” jer se radi o internetskoj aplikaciji sigurno smještenoj na Linux poslužitelju (serveru) koji je imun na sve viruse iz svijeta Windows-a. Najnovije internetske tehnologije koje koristi Putni.biz omogućavaju sigurnost poslovanja i zaštitu Vaših poslovnih podataka.

Kako instalirati Putni.biz na računalo?

Putni.biz je web aplikacija i zbog toga je NE treba instalirati, niti se brinuti oko toga jel imate dobru inačicu Windowsa i sl. Samo se trebate registrirati i to je SVE jer odmah poslije registracije možete početi koristiti Putni.biz.

Koji su tehnički preduvjeti za Putni.biz?

Od tehničkih preduvjeta bitno je da imate instaliran neki od preglednika – Internet Explorer, FireFox, Opera, itd. To je sve! A danas to “svi” imaju instalirano.

Kome je namijenjen Putni.biz?

Putni.biz je namijenjen malim i srednjim tvrtkama, pogotovo onima koje su tek osnovane.

Da li tek registrirane tvrtke mogu koristiti Putni.biz?

Da. Ako se registrirali novu tvrtku i nude Vam svakakva rješenja za vođenje evidencije putnih naloga – razmislite da li je potrebno platiti više nego što mi naplaćujemo? Za Vas, korisnika interneta – cijena je samo 0 kuna! Po minuti, po satu, po godini. Kako god želite, ali neće morati ništa platiti.

Da li mogu odbaciti postojeći program za putne naloge?

Da. Ako niste zadovoljni mogućnostima postojećeg softvera kojeg koristite, ako Vas je iscrpilo mukotrpno objašnjavanje isporučitelju softvera za putne naloge što Vam ne radi, te ako Vam je još teže pada vrijeme koje prolazi da se Vaš softver usuglasi sa novim zakonskim normama – prestanite brinuti o tome i registrirajte se na Putni.biz.Brojanje putnih naloga započnite od broja koji Vama odgovara. Unesite predloške putnih naloga za osobe koje najčešće putuju u Vašoj tvrtki, te koristite sve blagodati poslovanja putem Interneta.

Što se događa kod promjene zakona i pravilnika o putnim nalozima?

Praćenje najnovijih trendova, promjena zakona te pravilnika Republike Hrvatske dio je naše brige jer i za naše poslovanje – mi i naše partnerske tvrtke zajedno koristimo web servis Putni.biz!

Da li ja mogu koristiti Putni.biz?

Kao registrirani korisnik možete besplatno koristiti servis Putni.biz. Prije upotrebe servisa potrebno je da se registrirane kroz jedan jedini korak i e-mail potvrdu.

Kako se mogu reklamirati na Putni.biz?

Agencija Marketing odjel d.o.o. se brine oko marketinga za Putni.biz. Vaš banner možemo smjestiti na vrhu svake stranice i banner je uočljiv svima koji koriste web servis Putni.biz. Molimo Vas da dogovore oko marketiranja na ovom servisu dogovorite na ovaj e-mail: agencija (at) marketing-odjel.com ili na njihov broj telefona. Hvala.

Tko je napravio softver za ovaj servis?

Softver za servis Putni.biz napravila je ekipa iz zagrebačke tvrtke Internet Softver d.o.o. na vlastitoj razvojnoj platformi AdminMax. Inače, Internet Softver radi CMS softver za jedan od najpoznatijih regionalnih web portala Internet Monitor, softverski alat za najjači blogerski regionalni servis – Blog.hr, te je napravila specifični softver za predviđanja na znanstvenim osnovama za servis RekaoSamTi.com. Dakle, preporučamo ih i drugima.

Imate li još pitanja?

Slobodno nam se javite na naš e-mail info (at) Putni.biz i probati ćemo biti što brži u odgovaranju.

Oglasi

Napiši komentar so far
KomentirajKomentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s%d bloggers like this: