Putni nalozi – besplatni i sigurni na Internetu


Poslovna putovanja

Za evidentiranje poslovnih putovanja potrebno je voditi evidenciju putnih naloga. Svaki putni nalog mora biti usklađen sa zakonima Republike Hrvatske. Zato je najbolje prepustiti evidenciju sigurnom softveru za vođenje putnih naloga. Naša preporuka je jedini hrvatski besplatni web enterprise 2.0 servis – Putni.biz! Posjetite ga na adresi http://Putni.biz (možete pisati bez “www.” jer je tako kraće ili ga arhivirajte u Favorites svog browsera).

Tehnički zahtjevi za Putni.biz

Trebate imati instaliran preglednik (eng. browser). Toplo preporučamo kvalitetniji Firefox, iako Internet Explorer može dobro raditi sa servisom Putni.biz. Također, bitno je da uključite Cookie u svom pregledniku jer bez njih nećete moći koristiti servis. To je sve.

Registracija

Omogućuje unos podataka o Vašoj tvrtki i mogućnost kasnijih prijava. Nakon unosa obaveznih polja dobiti ćete na e-mail link koji trebate kliknuti (ili copy/paste u preglednik) kako bi registracija završila. Nakont oga ćete se odmah naći prijavljeni u sustavu Putni.biz na opciji iz izbornika za unos novog putnog naloga.

Prijava

Svaki kasniji dolazak na Putni.biz neće uvijek zahtjevati da se prijavite jer se pomoću Cookie metode pamti Vaša prijava. U slučaju da ste jako dugo bili odsutni sa servisa Putni.biz, morati ćete se ponovno prijaviti upisivanjem korisničkog imena i lozinke u lijevi okvir na vrhu. Korisničko ime i lozinku ste sami odredili prilikom registracije. U lijevom okviru na vrhu je i opcija u slučaju da ste zaboravili lozinku. Tada je potrebno da unesete Vaš e-mail i nova lozinka Vam odmah stiže.

Glavni izbornik servisa Putni.biz

Nakon prijave na Putni.biz dolazite u prvi mah na unos putnog naloga, a kasnije na prikaz statistike. Izbornik nakon prijave je podjeljen na tri dijela. U gornjoj traci desno nalazi se izbornik za postavke koje nećete koristiti često (Postavke, Statistika, Odjava). Lijevo se nalazi izbornik koji ćete najvjerojatnije često koristiti, a omogućuje otvaranje novog putnog naloga, pregled postojećih, ispis na printer (naloga, knjige putnih naloga, itd.), te izradu predložaka. Na dnu web stranice nalazi se izbornik sa tekstulanim stranicama (Česta pitanja, Uputstva, Uvjeti uporabe, Marketing, Kontakt).

Oglasi

Napiši komentar so far
KomentirajKomentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s%d bloggers like this: